EK Motoball: Wedstrijd tegen Duitsland kent ongelukkig verloop.

Voor het Nederlandse team kende de wedstrijd tegen Duitsland geen gelukkig Verloop. In de tweede minuut scoorde Jannis Schmitt 1-0 voor Duitsland. Bij een doelpoging van Carlo van Geldrop schoot hij door over de achterlijn, mede door een zetje uitgedeeld door Jannis Schmitt. Hierdoor belandde Carlo keihard tegen een paal van de ballenvanger en brak hierbij zijn bovenarm. Carlo werd met de ziekenwagen afgevoerd naar het ziekenhuis, alwaar hij een operatie moest ondergaan. Nadat Carlo onder applaus van het publiek met de brancard van het veld was gereden, werd de wedstrijd hervat. In de 12e minuut kreeg Miel Looijmans geheel onterecht een groene kaart, nadat hij de bal bij de middellijn had overgespeeld naar Nick Evers en een Duitse speler bij deze actie onderuit ging. In de 2e manche werd door beide teams fel om de bal gestreden, maar in deze manche vielen geen doelpunten mede door ingrijpen van vooral Chris Aikens, die als een leeuw het Nederlandse doel verdedigde. De 3e manche kende hetzelfde beeld, tot de 43ste minuut. Manuel Fitterer wist zich goed vrij te spelen en scoorde 2-0. In de 4e minuut van de 4e manche scoorde Kevin Gerber 3-0 voor Duitsland. De Oranjespelers lieten zich echter niet intimideren. In de 7e minuut ketste een schot van Miel Looijmans op de paal en een minuut later moest de Duitse keeper zich maximaal strekken op een ander schot van Miel Looijmans. Het spel bleef in de 4e manche op en neer golven, maar doelpunten leverde het voor beide partijen niet meer op. Het Nederlands team kon wederom met opgeheven hoofd het veld verlaten, ondanks de tegenslag in deze wedstrijd.